Sukladno uputama HZJZ,  Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar, Verzija 13. od 15. 6. 2021., a vezano uz sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalne usluge smještaja za starije osobe i osobe s invaliditetom u sustavu socijalne skrbi, posjete korisnicima Doma za odrasle osobe “Sv.Nedjelja”Nedešćina dozvoljene uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

 Posjete su dozvoljene pokretnim korisnicima u vanjskom prostoru Doma, a nepokretnim korisnicima – IZNIMNO – do max. 15 min. u unutarnjem prostoru (uz obvezno nošenje maske i dezinficiranje ruku)

 U posjetu korisniku Doma ne može doći osoba kojoj je izrečena mjera samoizolacije, utvrđena zaraza bolešću COVID -19 ili osoba koja  ima simptome karakteristične za COVID -19

Svi koji žele posjetiti korisnike Doma moraju se najaviti na tel. 091/938-2566 i to svaki radni dan 10,00 – 13,00 (RADI IZRADE RASPOREDA POSJETA), a posjete korisnicima dozvoljene su :

-radnim danom 14,00 – 16,30 h

-vikendom i praznikom 13,00 -15,00

               Nenajavljene posjete neće se moći realizirati.

Posjetitelji pokretnih korisnika čije će se druženje realizirati u dvorištu Doma su dužni sa sobom donijeti jednokratnu zaštitnu opremu – masku (može i platnena), a prilikom dolaska izmjerit će se temperatura i dezinficirati ruke.

Molimo Vas da poštujete sve navedeno u cilju zaštite korisnika Doma.

U suprotnome se posjeta neće moći realizirati.

Obavijest posjetiteljima COVID 19 Ver 13 (pdf)