Sukladno uputama HZJZ,  Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo dr.Andrija Štampar, Verzija 11. od 30.1.2021., a vezano uz sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za pružatelje socijalne usluge smještaja za starije osobe i osobe s invaliditetom,

posjete korisnicima Doma za odrasle osobe “Sv.Nedjelja”Nedešćina dozvoljene su od 15. veljače 2021.g. uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera u vanjskim prostorima pružatelja usluge.

Preporučuje se da u jednom posjetu jednog korisnika može posjetiti jedna osoba.

U posjetu korisniku Doma ne može doći osoba kojoj je izrečena mjera samoizolacije, utvrđena zaraza bolešću COVID -19 ili osoba koja  ima simptome karakteristične za COVID -19

Svi koji žele posjetiti korisnike Doma moraju se najaviti na tel. 091/938-2566 i to svaki radni dan 10,00 – 13,00 (RADI IZRADE RASPOREDA POSJETA), a posjete korisnicima dozvoljene su :

  • radnim danom 14,00 – 16,30 h
  • vikendom i praznikom 13,00 -15,00

Posjete se ograničavaju na max.15 min boravka u dvorištu Doma.

               Nenajavljene posjete neće se moći realizirati.

Posjetitelji pokretnih korisnika čije će se druženje realizirati u dvorištu Doma su dužni sa sobom donijeti jednokratnu zaštitnu opremu – masku (može i platnena), a prilikom dolaska izmjerit će se temperatura i dezinficirati ruke.

        

Molimo Vas da poštujete sve navedeno u cilju zaštite korisnika Doma.

U suprotnome se posjeta neće moći realizirati.

Obavijest posjetiteljima COVID 19 Ver 11_ (pdf)