Dom za odrasle osobe "Sveta Nedjelja" – Nedešćina

Događanja

Novosti – Dom za odrasle osobe “Sveta Nedjelja” – Nedešćina

Izmjene i dopune uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 30.7.2020. g.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Nastavni zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike

IZMJENE I DOPUNE UPUTAZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE BOLESTI COVID SOCIJALNIH USLUGA U SUSTAVU SOCIJALNE SKRBI

Izmjene i dopune uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 30.7.2020. (pdf)

Verzija 8./2. izmjene i dopune
Zagreb, 30. srpnja 2020.

 

Obavijest – Posjete i Potrepštine

Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a vezano uz sprječavanje i suzbijanje epidemije virusa COVID -19 posjete korisnicima Doma za odrasle osobe “Sv. Nedjelja” Nedešćina dozvoljene su od 20. srpnja 2020. g. uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera za posjetitelje.

Obavijest posjetiteljima COVID 19 Ver 8 1 (pdf)

Sukladno Izmjenama i dopunama uputa HZJZ, MDOMSP i NZZJZ Andrija Štampar od 17. srpnja 2020. (Verzija 8/1) korisnicima Doma dozvoljena je dostava higijenskih potrepština, jela u originalnim pakiranjima i ostalih potrepština od strane članova obitelji i prijatelja bez prethodne pohrane.

Obavijest potrepstine COVID 19 Ver 8 1 (pdf)

HRVATSKI ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO – Koronavirus – najnovije preporuke:

https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/koronavirus-najnovije-preporuke/

Obavijesti COVID-19 – posjete i dostave potrepština korisnicima

Obavijest posjetiteljima COVID 19

Sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a vezano uz sprječavanje i suzbijanje epidemije virusa COVID -19 posjete korisnicima Doma za odrasle osobe “Sv.Nedjelja”Nedešćina dozvoljene su od 18. svibnja 2020.g. uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera za posjetitelje.

Više u pdf dokumentu:
Obavijest posjetiteljima COVID 19 (pdf)

Obavijest potrepštine korisnicima

Sukladno uputama HZJZ, MDOMSP i NZZJZ Andrija Štampar od 8. svibnja korisnicima Doma je od 11. svibnja dozvoljena dostava higijenskih potrepština, namirnica i ostalih potrepština od strane članova obitelji i prijatelja zapakiranih u originalnom pakiranju s odgovarajućim rokom trajanja.

Više u pdf dokumentu:
Obavijest potrepstine korisnicima (pdf)

 

Međunarodni dan starijih osoba

U Domu za odrasle osobe “Sv. Nedjelja” Nedešćina 1. listopada održan je prigodni program i druženje povodom Međunarodnog dana starijih osoba. Rezolucijom Glavne skupštine UN-a od 14. prosinca 1990. g. (45/106) Međunarodni dan starijih osoba proglašen je 1 listopada te se isti od 1991. godine slavi svake godine na taj datum.

korisnici Doma tom su prigodom pripremili simboličan nastup te pjesmom i plesom pokazali prisutnima kako provode slobodno vrijeme u Domu.

Uz korisnike i radnike Doma obilježavanju su prisustvovali i gosti; volonteri hrvatskog crvenog križa, Gradskog društva Labin, radnici nadležnog Centra za socijalnu skrb Labin, korisnici, radnici Centra za inkluziju i podršku zajednici Labin te svećenik Labinske župe Gospe fatimske.

Cijelu su svečanost upotpunili učenici umjetničke škole Matka Brajše Rašana koji su zajedno sa profesoricom održali prigodni nastup.

 

Zadnje Novosti
Arhiva Novosti